Skup graver i kommunene

Har sendt graveteamet til Kommunal Rapport.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Det er tredje året på rad at Skup har sendt sitt graveteam ut. Første året var teamet hos Avisa Nordland i Bodø. Så ble teamet slått sammen med Tore Sandbergs gravestipend og dro litt senere til Østlands-Posten i Larvik.

Denne gangen er det til fagpressen og nærmere bestem Kommunal Rapport som har fått bistand fra teamet. I alt kom det seks kvalifiserte søknader om bistand til Skup. Og det er ifølge Skup egne nettsider. særlig behov for systematisering og koordinering det søkes etter.

– Vi jobber med mange saker og prosjekter i kommunal og fylkeskommunal sektor. Nå ser vi fram til å jobbe sammen med Skups kompetente graveteam og snu steiner som ikke tidligere er snudd.  Som i all redaksjonell virksomhet, vil vi også i dette prosjektet være opptatt av å løfte fram konkrete enkeltsaker, som har generell overføringsverdi til alle landets kommuner, sier ansvarlig redaktør Britt Sofie Hestvik i Kommunal Rapport.

SKUP og Tore Sandbergs graveteam består i år av: Jens M. Johansson, Bjørn Olav Jahr og Ståle de Lange Kofoed. I tillegg vil det kobles på noen andre krefter underveis i prosessen.

 

Powered by Labrador CMS