Bauer Media-sjef Jim Receveur tror på nisjekanaler: Nå kommer det egne radiokanaler for dem som vil lytte til kun Elvis eller Beatles.

Radio Norge-eier lanserer nå 15 nye radiokanaler

Én kanal spiller kun Elvis Presley.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Radio Norge-eier Bauer Media lanserer 15 nye radiokanaler på nett og mobil, skriver selskapet i en pressemelding.

Her er noe av det Bauer nå lanserer: En egen kanal som bare spiller Elvis Presley, en annen kanal som kun spiller Beatles, en med bare 90-tallsrock og en kanal dedikert til treningsmusikk.

Eller som Bauer selv skriver: «Kanalene inneholder musikk som spenner fra rock, hits, jazz til rene artistkanaler og klassisk musikk og er tilgjengelige over hele landet hele døgnet».

Som tidligere omtalt får Finn Bjelke sin egen kanal: Bjelkes Jukebox, hvor han har plukket ut noen tusen av de beste låtene fra platesamlingen sin.

– Dette er 100 prosent digitalt innhold. Konsumet av lyd har vært økende i en lengre periode, og det er vesentlig for oss å kunne tilby etterspurt lydinnhold on-demand der lytteren er, sier programdirektør i Bauer Media, Kristoffer Vangen, ifølge pressemeldingen.

Kanalene er ikke på DAB-nettet, kun nett og mobil.

– Fra å være et tradisjonelt radioselskap er Bauer Media nå først og fremst et audioselskap med kringkastet radio, en stadig økende portefølje av ettertraktede podkaster, og et sterkt fokus på digital lyd, sier administrerende direktør Jim Receveur ifølge pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS