Mediefolk:

– Det er veldig kjekt å få Hanne Farestvedt tilbake i BA, sier sjefredaktør Sigvald Sveinbjørnsson. Foto: Bergensavisen

Hanne Farestvedt går til Bergensavisen

Blir ansvarlig for Pulsen.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Farestvedt kommer fra jobb som kommunikasjonsrådgiver i Bergen kommune, melder Bergensavisen (BA) i en pressemelding.

Samtidig er Ørjan Nilsson ansatt som ny musikkansvarlig.

Sammen med Kai Flatekvål og Ørjan Nilsson vil Farestvedt utgjøre det faste kjernelaget som skal dekke, granske og formidle den bergenske kultur- og underholdningsscenen.

– Det er veldig kjekt å få Farestvedt tilbake i BA. Vi kjenner henne som en svært dyktig journalist og en stødig administrator. Hun har lang redaksjonell erfaring både fra BA og vår konkurrent Bergens Tidende, et bredt kontaktnett og viktigst: et hjerte som banker for BA, sier sjefredaktør Sigvald Sveinbjørnsson i meldingen.

– Jeg gleder meg stort til å komme tilbake til Pulsen i BA, og ikke minst til å få jobbe på lag med kulturjournalister av Kai Flatekvål og Ørjan Nilsson sitt format.

Samtidig med at Farestvedt kommer inn blir Ørjan Nilsson BAs nye spydspiss på musikk. Nilsson vil som ny musikkansvarlig ta ansvar for dekningen av artister og musikkfeltet, i tett kompaniskap med Pulsens øvrige redaksjon.

– Få musikkjournalister i Norge kan måle seg med Nilsson, som i tillegg til å være ansvarlig på Pulsen de siste årene også har skrevet bøker som har fått oppmerksomhet nasjonalt og internasjonalt. Han jobber for tiden med et nytt større bokprosjekt. Det er veldig gøy at BA sine lesere vil få både anmeldelser, nyheter og kommentarer fra en av nasjonens spisseste musikkpenner, sier Sveinbjørnsson.

Powered by Labrador CMS