Birk Helle blir nå reportasjeleder på fast basis i Dagens Næringsliv.
Birk Helle blir nå reportasjeleder på fast basis i Dagens Næringsliv.

MEDIEFOLK:

Birk Tjeldflaat Helle er ansatt som reportasjeleder i DN

– Han representerer en viktig fornyelse, sier nyhetsredaktør.

Publisert Sist oppdatert

Birk Tjeldflaat Helle (28) blir reportasjeleder i dokumentargruppen i Dagens Næringsliv på fast basis, skriver avisen i en pressemelding.

– Birk har klare lederegenskaper, gjennomføringskraft og evne til å løfte frem de godt fortalte historiene. I tillegg har han sterk kompetanse og interesse for journalistisk metode og presseetikk, sier nyhetsredaktør Marianne Johansen.

Helle har fungert midlertidig i stillingen siden midten av april.

 – Vi er veldig fornøyde med å få Birk i denne lederrollen på fast basis. Han representerer en viktig fornyelse i en gruppe med høykompetente journalister som har imponerende resultater å vise til, sier Johansen.

Helle kom til DN i 2018 som sommervikar og jobbet som vikar på Etterbørs etter sommervikariatet og rett før jul i 2019 ble han ansatt som breakingreporter i fast stilling.

De siste par årene har han steppet inn som reportasjeleder i nyhetsavdelingen, før han gikk inn i et vikariat som reportasjeleder i dokumentargruppen i vår. 

– DNs dokumentaravdeling har levert landets beste undersøkende journalistikk i en årrekke. Jeg gleder meg til å være med å ivareta og videreutvikle denne tradisjonen, sier Helle.

Med ansettelsen av Espen Harpestad Mikalsen som redaksjonssjef nylig, er det nye lederteamet i dokumentargruppen nå på plass, opplyser DN.

Powered by Labrador CMS