Kjersti Mo gir seg som direktør og ansvarlig redaktør i Egmont Publishing. Foto: Egmont

Kjersti Mo sier opp i Egmont

Har vært direktør og ansvarlig redaktør i Egmont Publishing i åtte år.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kjersti Mo slutter som Egmont-direktør og ansvarlig redaktør i Egmont Publishing, melder Kampanje.

Mo har jobbet i Egmont i ti år, og vært en del av ledergruppen i Egmont Publishing i åtte år. Hun kom til konsernet som sjefredaktør for Kamille.

Mo kom fra NRK til Egmont Publishing (den gang Hjemmet Mortensen) som sjefredaktør for Kamille i 2009, og gikk inn i ledergruppen som ansvarlig redaktør og direktør to år senere.

Nylig tok Nina Vesterby over som konsernsjef for Egmont Publishing, og Mo forteller at lederskiftet utløste refleksjon.

– Jeg har hatt utrolig spennende og gode år i Egmont Publishing, men etter ti år i samme selskap er det nå på tide å bevege seg videre. Ved et lederskifte er det naturlig å vurdere sin egen tidshorisont. Konklusjonen på det, var at jeg er moden for forandring – så da slutter jeg. Men det blir trist å forlate mange folk jeg er veldig glad i, sier Mo til Kampanje.

Den nye konsernsjefen skryter av Mo:

– Hun har vært nytenkende og en pionér på nye produkter, men alltid med det sterke kvalitetsfokuset leserne forventer. Hun kjenner konsernet, forretningsmodellene og mediebransjen svært godt, og det er et tap for oss at hun nå ønsker å bruke denne kompetansen andre steder. Jeg forstår at hun ønsker nye utfordringer etter ti år og ønsker lykke til, sier Vestby til Kampanje.

Egmont Publishing har gått gjennom store omorganiseringsprosesser og nedbemanning de siste årene, og i oktober kom beskjeden om at enda flere årsverk skal kuttes.

Powered by Labrador CMS