Skjervum Bjerkehagen vender tilbake til Hadeland etter fire år.

MEDIEFOLK:

Sissel Skjervum Bjerkehagen tilbake som Hadeland-redaktør

– Nå gleder jeg meg stort til igjen å få lede en flott avis på et sted som hjertet mitt banker litt ekstra for.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Sissel Skjervum Bjerkehagen (51) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i avisen Hadeland. Det melder Amedia. 

Bjerkehagen kommer fra tilsvarende stilling i Ringerikes Blad på Hønefoss, som hun har ledet de fire siste årene. Før det var Bjerkehagen ansvarlig redaktør i Hadeland i ni år. Bjerkehagen er også leder for Amedias redaktørutvalg.

– Jeg har storkost meg fire år i Ringerikes Blad. Jeg har lært enormt mye, og blitt kjent med flotte kolleger. Å få kjenne pulsen i et for meg nytt lokalsamfunn har også vært til stor inspirasjon. Hønefoss er en hyggelig by med mye å by på, og regionen har enorme muligheter, sier Bjerkehagen.

Skiftet tilbake til Hadeland handler for henne om å være enda tettere på folkene lokalavisen er til for.

– Nå gleder jeg meg stort til igjen å få lede en flott avis på et sted som hjertet mitt banker litt ekstra for. Men først skal jeg fullføre skikkelig på Hønefoss, sier hun.

Bjerkehagen har lang ledererfaring, med bakgrunn som tidligere journalist, nyhetsredaktør og eneleder i ni år i Hadeland. I 2019 overtok hun som leder i Ringerikes Blad. Hun har også vært journalist i Oppland Arbeiderblad. Hun bor på Jaren i Gran kommune på Hadeland.

– Da det viste seg at Sissel ønsket seg tilbake til avisa Hadeland, ble jeg veldig begeistret. Jeg vet hvor mye hun brenner for stedet hun bor, og kjenner henne som en helstøpt redaktør og solid daglig leder, sier styreleder i Hadeland, Kristina Fritsvold Nilsen.

Avisa Hadeland ledes for tiden av Magne Storedal, som ble konstituert i jobben ut 2023. 

– Jeg er takknemlig for at Magne påtok seg utfordringen med å lede avisa Hadeland på kort varsel da rekrutteringsprosessen stoppet opp i vinter. Han har løftet avisa på imponerende vis i løpet av kort tid. 

Powered by Labrador CMS