Popsangerinnen Britney Spears har vært involvert i flere skandaler med media og egen familie opp gjennom årene.
Popsangerinnen Britney Spears har vært involvert i flere skandaler med media og egen familie opp gjennom årene.

Britney Spears går hardt ut mot Daily Mail-journalist

– Jeg har alltid følt at media mobber meg. 

Publisert Sist oppdatert

Den britiske tabloidavisen Daily Mail publiserte lørdag en artikkel om at popartistens Britney Spears' familiemedlemmer er bekymret for henne. Hennes tidligere ektemann Kevin Federline siteres blant annet på at han frykter for at Spears misbruker det kraftige narkotiske stoffet metamfetamin. 

I artikkelen står også hennes far sitert med en bekymring for at hun kan komme til å møte samme tragiske skjebne som avdøde Amy Winehouse, som slet lenge med depresjon og rusmisbruk før hun døde som 27-åring av alkoholforgiftning. 

I artikkelen skriver Daily Mail-journalisten at hun har tilbragt ni måneder med Spears' familie i forbindelse med en dokumentar, og at det er her sitatene er hentet fra.

Men etter publisering går både Spears og Federline selv hardt ut mot Daily Mail-journalisten med innlegg på Instagram.

Federline hevder at han ved tidligere anledning har vært i kontakt med journalisten, men at de kuttet kontakten i vår. Videre skriver han at artikkelen består av fabrikkerte løgner. 

Spears utrykker skuffelse ovenfor familien på Instagram og retter deretter kritikken mot media. 

– Jeg har alltid følt at media mobber meg. Det er trist fordi alle lener seg tilbake, som om det skulle være greit å finne på så omfattende løgner. Hvorfor blir jeg fortalt at jeg skal slappe av og heve meg over dette når mediene synker så lavt, skriver hun i innlegget fra 11. juni. 

Powered by Labrador CMS