Brynjar Fredheim går til Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog etter 27 år i Aftenposten.

MEDIEFOLK:

Brynjar Fredheim forlater Aftenposten – blir ansvarlig redaktør for Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog

– Kommer proppfull av motivasjon, arbeidslyst og høye ambisjoner på avisenes vegne.

Publisert Sist oppdatert

Fra 5. august er Brynjar Fredheim ny ansvarlig redaktør og daglig leder for Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog, melder avisene i en pressemelding.

– Nå er det tilbake til der det hele startet på 1980-tallet, og jeg skal jobbe med lokalavisjournalistikk på Kongsvinger. Det gleder jeg meg stort til, forteller Fredheim i meldingen.

Han hadde bakgrunn som nyhetsredaktør i Glåmdalen da han gikk til Aftenposten, der han har jobbet og hatt flere roller de siste 27 årene.

27 lærerike, interessante og morsomme år, ifølge Fredheim selv.

– Jeg ville ikke vært det foruten. Skulle jeg gjøre noe nytt før pensjonsalderen, var tiden den rette nå. Jeg vil ikke være den gretne, gamle gubben som i 2030 er bitter på grunn av muligheten han aldri tok. Jeg kommer til Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog proppfull av motivasjon, arbeidslyst og høye ambisjoner på avisenes vegne.

– Brynjar vil tilføre oss rutine og mye erfaring. Hans store kontaktnett vil være en stor styrke, sier Erik Veiby, styreleder i utgiverselskapet Nye Medier Invest, i meldingen.

– Vi har forventninger til at Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog vil ta nye steg med Brynjar Fredheim som ansvarlig redaktør og daglig leder, og vi er sikre på at avisene vil fortsette å sette dagsorden i det lokale nyhetsbildet, sier Veiby.

Powered by Labrador CMS