Mediefolk:

Bylinene til Marin Blekkerud og Karoline Skrøder er allerede kjente for mange Dagbladet Pluss-lesere.

Martin Blekkerud og Karoline Skrøder til Dagbladet Pluss

– Flere journalister betyr at vi kan levere enda mer godt innhold.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet Pluss har ansatt Martin Blekkerud i fast stilling som reporter og Karoline Skrøder i prosjektstilling, skriver Dagbladet i en pressemelding.

Blekkerud har nærmere 30 års erfaring fra bladene Mann, Se og Hør og Her og Nå, og kommer nå fra en frilanstilværelse i Dagbladet Magasinet. Han har også bakgrunn Pilar forlag/Strawberry Publishing. Her har han vært prosjektleder for selvbiografiene til Petter Northug, John Arne Riise og Gunhild Stordalen, samt vært redaktør for blant annet den internasjonalt bestselgende «Foreldremagi»-serien til Hedvig Montgomery.

– Det er en fornøyelse å bli en fast brikke på laget. Dagbladet Pluss har satt sammen et ambisiøst, dyktig og spennende lag som jeg gleder meg til å bli en del av, sier Blekkerud.

Skrøder ansatt i en prosjektstilling fram til 1. oktober. Hun fullfører i vår en bachelor i journalistikk ved Høyskolen Kristiania, og har vært en del av Pluss-redaksjonen det siste året som praktikant og vikar.

– Jeg gleder meg masse til å få jobbe videre med verdens beste gjeng i Dagbladet Pluss. Det å få jobbe med så variert journalistikk i Norges mest fremoverlente mediehus motiverer meg skikkelig for 2022, sier Skrøder

Redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, Jonas Pettersen, legger til:

– Flere journalister betyr at vi kan levere enda mer godt innhold som berører, beriker og begeistrer Dagbladets betalende digitale lesere. Dette kommer abonnentene våre til å merke.

Powered by Labrador CMS