Maria Sirevåg Wilhelmsen (t.v.) og Nora Charlotte Lindtner går fra prosjektstillinger til fast ansettelse i Dagbladet Pluss.

MEDIEFOLK:

Dagbladet Pluss ansetter to reportere

Styrker laget med Nora Charlotte Lindtner og Maria Sirevåg Wilhelmsen.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dagbladet Pluss har ansatt Nora Charlotte Lindtner og Maria Sirevåg Wilhelmsen i fast stilling som reportere.

Lindtner startet i Aller Medias matavdeling i desember 2017. Hun har også erfaring fra Dagbladets SoMe-avdeling, nyhetsavdelingen, Lommelegen og KK Pluss.

– Jeg er overlykkelig for å bli en del av Norges mest framoverlente mediehus. I Dagbladet Pluss skriver jeg mest helsestoff, men jeg får også jobbe mange andre type saker og områder. Jeg gleder meg til å utvikle meg videre i redaksjonen, sier Lindtner i en pressemelding.

Maria Sirevåg Wilhelmsen startet sin Dagblad-karriere som sommervikar i Magasinet, før hun gikk inn i prosjektstilling i Dagbladet Pluss i desember 2021. Hun har også erfaring fra Aftenposten Junior.

– I Dagbladet Pluss jobbes det hver dag for å levere de beste historiene til leserne, som både berører, underholder og opplyser. Det er et lag jeg er skikkelig stolt av å være en del av. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Wilhelmsen.

Bjørn Carlsen tiltrådte som redaktør for Dagbladet Pluss den 1. september.

– Det er en ære å få lov til å ansette nye, flinke talenter én måned inn i den nye jobben som Pluss-redaktør. Jeg er imponert over det disse to har levert så langt, og er overbevist om at de vil være helt sentrale i å gjøre Dagbladet Pluss både større og bedre i framtida, sier Carlsen.

Powered by Labrador CMS