Emma Huisman Moskvil er i dag sjefredaktør i Svelviksposten. Nå går hun til Dagsavisen. Foto: Katrine Strøm / Dagsavisen

Emma Huisman Moskvil blir nyhets- og reportasje-redaktør i Dagsavisen

Forlater jobben som sjefredaktør i Svelviksposten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

En av Norges yngste sjefredaktører, Emma Huisman Moskvil (26), forlater Svelviksposten og går til en nyopprettet stilling som nyhets- og reportasjeredaktør i Mediehuset Dagsavisens fellesredaksjon.

Det melder de i en pressemelding.

– Vi har svært gode erfaringer med å gi muligheter til unge ledertalenter, og mener Huisman Moskvil med sin spennende bakgrunn vil bidra til at vi kan fortsette vår digitale vekst i Dagsavisen-familien, sier Dagsavisens sjefredaktør Eirik Hoff Lysholm i pressemeldingen

– Til tross for sin unge alder, har Huisman Moskvil rukket å skaffe seg god erfaring fra frontsjefjobber i flere av Amedias regionaviser og de to siste årene med imponerende digitale resultater som sjefredaktør i en mindre lokalavis, fortsetter han.

Moskvil vil få ansvar for fire reportere, samt nasjonalt nyhets- og reportasjeinnhold fra eksterne samarbeidspartnere.

- Det er veldig kjekt at Dagsavisen vil satse på en ung redaktør med lokalavisbakgrunn. Det Det blir leit å forlate den trygge og gode Amedia-familien, men jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i Dagsavisen, og stake ut kursen for hvordan vi skal produsere nasjonale nyheter som treffer folk i Stavanger like godt som de i Drammen, sier Huisman Moskvil i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS