Stjerneadvokat Mark Geragos kritiserer den omstridte Michael Jackson-dokumentaren. Foto: Alexander Natruskin / Reuters / NTB scanpix
Stjerneadvokat Mark Geragos kritiserer den omstridte Michael Jackson-dokumentaren. Foto: Alexander Natruskin / Reuters / NTB scanpix

Michael Jacksons advokat ut mot «Leaving Neverland», sier filmklipp er tatt ut av sammenheng

– Nå har jeg kanskje en sak å gå videre med.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kjendisadvokaten Mark Geragos, som representerte Michael Jackson i rettssaken i 2004-2005, får tilsynelatende hard medfart i den omstridte «Leaving Neverland»-dokumentaren.

I filmen virker det som om Geragos sier at Jacksons anklagere «er ute etter penger» og at deres støttespillere «lever i sitt eget Neverland».

Filmklippet, del av en pressekonferanse, vises i «Leaving Neverland» rett i etterkant av et nyhetsinnslag om arrestasjonen av Michael Jackson i 2003 – noe som var opptakten til overgrepsrettssaken året etter.

Nå rykker Geragos ut og sier at klippet er vist «helt ute av sammenheng», skriver NME. Pressekonferansen dreide seg nemlig om Jacksons rettssak mot et flyselskap som hadde snikavlyttet privatjeten han og Geragos fløy i.

– Den hadde ingenting å gjøre med hans anklagere. Den var rettet spesifikt mot to voksne menn som snikavlyttet MJ, ble tiltalt, erkjente seg skyldige og ble fengslet, skriver Geragos på Twitter, etter å ha blitt anklaget i sosiale medier for å «ha gjort det vanskelig for andre ofre å stå frem».

Mark Geragos takket muligens ironisk for å ha blitt underrettet, og skrev:

– Nå har jeg kanskje en sak å gå videre med.

NME skriver at man har prøvd å innhente kommentar fra regissør Dan Reed uten å nå frem.

Powered by Labrador CMS