Per Flåthe sier trygghet for avisa er den viktigste årsaken til at Drangedalsposten ønsker et samarbeid med Amedia.

Drangedalsposten inngår samarbeid med Amedia

– Vi tror Amedia er riktig for oss i de kommende år, sier redaktør Per Flåthe.  

Publisert Sist oppdatert

Drangedalsposten i Telemark inngår avtale om strategisk partnerskap med Amedia. Det kommer frem i en pressemelding. Samarbeidet skal blant annet omfatte redaksjonelle systemer, salg, abonnement og tekniske løsninger. 

Drangedalsposten har fram til nå hatt en partneravtale med Polaris Media. Denne uka sprakk nyheten om at konsernet sier opp alle sine partneravtaler.

Fungerende redaktør og daglig leder i avisen, Per Flåthe, sier i pressemeldingen at det er flere årsaker til at de ønsker Amedia-samarbeidet. 

– Men trygghet for avisa er den viktigste. Vi tror Amedia er riktig for oss i de kommende år. Om kort tid skal vi feire 25-årsjubileum. Vi ønsker å være her de neste 25 årene også. Samtidig er det ikke til å underslå at kravene til vår avis i dag er de samme våre lesere stiller til andre aviser. For at vi skal være på topp, og kunne levere, må vi være del av en profesjonell og framoverlent organisasjon. Men Drangedalsposten skal naturligvis være lokaleid og selvstendig, sier Flåthe. 

Drangedalsposten kommer ut på papir en gang i uka, har en løpende nettavis og et opplag på om lag 1.700. Samarbeidsavtalen med Amedia innebærer at avisen vil få samme tilknytning til Amedia som aviser med tilsvarende avtaler, og at de vil inngå i totalabonnementspakken til Amedia, +Alt. 

Når Drangedalsposten er over på den nye avtalen på nyåret, vil Amedia ha 19 partneraviser.

– I Amedia har vi flere års erfaring med utvikling av og samarbeid med tilsvarende aviser, både de vi eier og avisene vi har strategiske samarbeidsavtaler med. Nå gleder vi oss til å komme i gang med det konkrete arbeidet sammen med Drangedalsposten. Jeg er sikker på at dette vil få positiv betydning både for avisa og Amedia som fellesskap, sier direktør for samarbeid og partnerskap i Amedia ,Pål Eskås, i pressemeldingen. 

Powered by Labrador CMS