Jan Magne Stensrud fikk i mars beskjed om at han ikke lenger var ønsket om ansvarlig redaktør og daglig leder i Drangedalsposten.
Jan Magne Stensrud fikk i mars beskjed om at han ikke lenger var ønsket om ansvarlig redaktør og daglig leder i Drangedalsposten.

Sparket redaktør og Drangedalsposten er enige om sluttavtale

Løsning på plass etter fire måneder.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Drangedalsposten AS og tidligere ansvarlig redaktør og daglig leder Jan Magne Stensrud, som måtte gå på dagen i mars, er blitt enige om en sluttavtale, skriver Telemarksavisa.

– Vi er godt fornøyde med det og sånn sett er saken avslutta. For Drangedalsposten er det veldig fint at vi har fått til ei minnelig løsning, og vi er enige om at innholdet i avtalen blir mellom partene. Nå jobber vi videre og ser på hvordan avisa skal utvikle seg videre, sier styreleder Øystein Rugtveit til Telemarksavisa.

Stensrud bekrefter også overfor Telemarksavisa at partene har kommet til enighet.

– Jeg kan bekrefte at vi har en avtale og at den er signert.

Stensrud fikk 25. mars i år beskjed fra styrelederen om at styret ikke lenger hadde tillit til ham. Dagen etter ble han oppsagt. Oppsigelsen skjedde uten at saken var behandlet av et samlet styre.

Arbeidsrettsadvokat Kari Bergeius Andersen har representert Stensrud. Hun har tidligere uttalt til Journalisten at det har vært krevende forhandlinger. Hun varslet også at det gikk mot rettssak. Men etter fire måneder har partene blitt enige om en sluttavtale.

Tidligere styremedlem Anita Mjelland er inntil videre ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i den konsernuavhengige lokalavisen.

Powered by Labrador CMS