Story House Egmont, i Nydalen

Egmont i mål med bemannings-kutt

Kom i mål ved hjelp av frivillige sluttpakker og gavepensjon.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er veldig fornøyd med at vi har kommet oss igjennom denne vanskelige prosessen og har nådd målet om en nødvendig bemanningsreduksjon, ved hjelp av frivillige sluttpakker og gavepensjon, sier administrerende direktør Per Kjellander i Story House Egmont en pressemelding.

I utgangspunktet var målet å kutte 60 årsverk. Det ble 10 til. 

– Vi har innvilget 70 sluttavtaler, som er 10 mer enn vårt mål på 60 årsverk. Det har vært viktig for oss at de som nå skal forlate Story House Egmont får en god start på et nytt kapittel i arbeidslivet, derfor har vi strukket oss så langt som mulig for å finne gode løsninger, fortsetter han.

Kjellander sier han vil rekke en stor takk til de lokale fagforeningene.

– Det har vært utrolig betryggende å ha en tett og god dialog med de lokale klubbene. Det er klart vi til tider har vært uenige, men samarbeidet har vært konstruktivt og godt hele veien.

De fleste som har takket ja til sluttpakke vil ha sluttdato 1. august, etter avviklet ferie. 

– Egmont i Norge har alltid vært en av de sterkeste bidragsyterne blant Egmonts medieforretninger, og nå skal vi snu den negative trenden fra fjoråret gjennom mer fokus på våre kjerneprodukter, mer standardiserte arbeidsprosesser, reduserte system- og leverandørkostnader, og langt mer utveksling av innhold på tvers av markedene vi opererer i, avslutter Kjellander.

Powered by Labrador CMS