Per Arne Kalbakk, Helje Solberg og Eirik Hoff Lysholm kappes om å bli åreets Oslo-redaktør.

En av disse blir årets redaktør

Igjen er listen over kandidatene til Oslo-redaktørenes hederspriser klar. Sjekk navnene og Journalistens stalltips.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ni år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I år, som i fjor - og for så vidt året før der, skal Oslo Redaktørforening ære sine medlemmer. Det vil si at årets Oslo-redaktør, årets meningsbærer og årets nyskaper skal kåres.

Det er Knut Olav Åmås, Hege Bjørnsdatter Braaten i DittOslo, Kjersti Sortland i Budstikka, Rolf Johansen i NRK og Ellen Arnstad i Se og Hør som har sittet i juryen.

De nominerte til kategorien årets redaktør er Eirik Hoff Lysholm i Dagsavisen, Helje Solberg i VG og Per Arne Kalbakk i NRK.

Berit Aalborg i Vårt Land, Gunnar Stavrum i Nettavisen og Frithjof Jacobsen i VG konkurrerer om å bli årets meningsbærer.

Årets nyskaper står mellom Sverre Amundsen i Aftenposten, Svein-Erik Hole i Teknisk Ukeblad og Tove Lie i Khrono.

Journalisten tar sjansen på å komme med noen stalltips. Skulle vi ta feil håper vi våre lesere vil bidra med pepper til hatten om den må spises.

Vi tror at Eirik Hoff Lysholm i Dagsavisen blir årets redaktør. Hvem som blir årets meningsbærer, er vi ikke så skråsikre på, men vi holder en knapp på Gunnar Stavrum selv om vi mener det like gjerne kan bli Berit Aalborg. Kanskje blir det to - så hadde vi fått dobbelt så rett. Årets nyskaper er vi ganske sikre på vil gå til Tove Lie i Khrono.

 

 

Powered by Labrador CMS