Mediefolk:

Elfi Leinan, Stine Lise Wannebo og Geir Olav Flåan har alle fått jobb i Trønder-Avisa.

Klar for å møte ny konkurrent:
Trønder-Avisa ansetter tre journalister og gjenåpner stjørdalskontoret

– Atskillig artigere å ansette folk enn å si opp.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Trønder-Avisa har ansatt Geir Olav Flåan (51), Elfi Leinan (28) og Stine Lise Wannebo (28) i faste stillinger som journalister, skriver avisen selv i dag. Førstnevnte skal jobbe på avisens lokalkontor på Stjørdal, som nå gjenåpner - de to andre i hovedredaksjonen.

Satsingen i Stjørdal kommune kommer etter at Polaris Media tidigere denne uka varslet at konsernet skal lansere en ny digital lokalavis i kommunen.

– Som stjørdaling er jeg selvfølgelig veldig fornøyd med å gjenåpne kontor i Trøndelags viktigste dalføre, men vi hadde ikke gjort det dersom vi ikke hadde riktig person til å bemanne det, sier John Arne Moen, sjefredaktør og administrerende direktør i Trønder-Avisa, til egen avis.

– Geir Olav var suveren på topp av lista over kandidater. Så det er vel ingen overdrivelse å si at jeg var veldig lettet da han takket ja til tilbudet om å begynne hos oss, fortsetter han.

Geir Olav Flåan har en lang karriere som journalist, redaktør og informasjonsrådgiver i regionen. Blant annet som ansvarlig redaktør i Malvikbladet, Stjørdalens blad og Opdalingen.

Elfi Leinan fra Inderøy har jobbet som vikar i redaksjonen siden 2019, hovedsaklig med kulturjournalistikk. Leinan har bachelor i statsvitenskap fra NTNU, toårlig fotoutdanning fra Bilder Nordic i Oslo og har også ett studieår i kreativ skriving ved Roehampton University i London.

– Det er veldig artig å bli ansatt i Trønder-Avisa i ei tid hvor det skjer så mye spennende, sier Leinan til egen avis.

Stine Lise Wannebo (28) er oppvokst på Østlandet, men har sine røtter i gruvebygda Malm, skriver Trønder-Avisa. Hun er utdannet journalist i England, og har de siste årene bodd i Frankrike og Belgia.

– Det er atskillig artigere å ansette folk enn å si opp. Jeg har hatt min del av begge deler gjennom karrieren. At vi nå styrker redaksjonen med tre dyktige medarbeidere, og samtidig har et realistisk håp om å finne rom til å ansette enda flere de kommende månedene, er et resultat av målrettet og hardt arbeid for å få full kontroll over økonomien, sier Moen.

Rettelse: I en tidligere versjon av saken sto det at alle tre skulle jobbe på Stjørdalen-kontoret. Kun Flåan skal ha det som sin arbeidsplass. De to andre skal være en del av hovedredaksjonen.

Powered by Labrador CMS