Hans-Christian Vadseth. Foto: Birgit Dannenberg

– Leit med delt fest

Men sjefredaktøren gleder seg til normale tilstander i Fædrelandsvennen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Hans-Christian Vadseth er lite fornøyd med at journalistene arrangerer egen samling, når Fædrelandsvennen lørdag inviterer til årsfest for ledere, ansatte og eiere. Signalene om at det ligger an til mer normal drift i redaksjonen, gjør ham imidlertid lettere til sinns.

– Jeg synes det er leit at journalistene ikke kommer på bedriftsfesten. Jeg tror kollegene fra de andre avdelingene gjerne skulle vært på fest sammen med journalistene. De kommer til å bli savnet.

Nachspiel-pingle

– De to festene skjer rett over gata for hverandre. Kanskje det blir litt mingling utover kvelden og natta?

– I den grad folk vil treffes på nachspiel, så antar jeg at de ordner det selv. Der skiller jeg meg fra forgjengeren min (Finn Holmer Hoven. red.anm.). Mens jeg er en pingle til å gå på nachspiel, så var han kanskje nachspielets konge.

– Så du akter ikke å ta initiativ til et nachspiel i forbrødringens ånd?

– Nei, verken arrangere eller delta på. Jeg gir meg alltid når festen er slutt. Det har ingenting med årets situasjon å gjøre.

Glad for signaler

Vadseth sier at han selv og den øvrige ledelsen i Fædrelandsvennen er glad for de signalene som kom gjennom journalisten.nos sak tidligere fredag, om at redaksjonsklubbens medlemmer er innstilt på å jobbe som normalt igjen etter helgen.

– Jeg synes det hadde vært hyggelig om vi kunne fått normalisert situasjonen her på huset, sier sjefredaktøren.

Powered by Labrador CMS