– Inntektene fra våre støttespillere blir viktigere og viktigere for oss, sier redaktør Harald S. Klungtveit.

Lanserer Filter lyd og skal «redde» kommentarfeltet

Satser mer på abonnenter.

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Fra i dag blir artiklene som publiseres i papirmagasinet til Filter Nyheter også tilgjengelig som lydfiler. Men det er kun abonnentene som får tilgang til dette. Planen er også at podkastversjoner fra Filters Allmøte skal bli tilgjengeliggjort på Filter lyd.

– Vi tror våre artikler egner seg spesielt godt i lydformat og har tenkt på dette en god stund. Og dette er gjort på filtermåten, her er det ingen AI-roboter med talefeil og merkelig aksent, bare hardt arbeid fra noen veltalende kolleger, sier redaktør i Filter Nyheter, Harald Klungtveit, i en pressemelding.

Klungtveit forteller at Filter i dag også lanserer et nytt kommentarfelt hvor kun abonnentene kan kommentere, men at kommentarene vil være synlig for alle.

«Kommentarfeltet blir ikke en pøl i ytringsfrihetens navn, men et sted hvor meningsbrytninger skjer i form av argumenter, ikke sjikane. Filter mener for eksempel at CAPS LOCK ikke er et argument i seg selv», skriver Filter i pressemeldingen.

– Kommentarfeltene har ikke akkurat vært en berikelse av journalistikken og debatten, men det burde de være. Nå gjør vi et forsøk på å skape en arena hvor Filters kunnskapsrike og ivrige lesere kan bidra, sier Klungtveit.

Redaktøren forteller videre at målet fremdeles er at Filters journalistikk skal være åpen og tilgjengelig for alle også fremover, men at abonnentene blir stadig viktigere for dem.

– Inntektene fra våre støttespillere blir viktigere og viktigere for oss og nå må vi kontinuerlig øke kvaliteten på produktet slik at vi raskere kan tiltrekke oss flere faste givere og sørge for at vi beholder de vi har. Filter lyd og vårt nye kommentarfelt er første ledd i den utviklingen.

Powered by Labrador CMS