Nottingham Forest spiller om opprykk fra mesterskapsserien. Nå har Viaplay sikret seg rettighetene til Englands nest øverste divisjon.
Nottingham Forest spiller om opprykk fra mesterskapsserien. Nå har Viaplay sikret seg rettighetene til Englands nest øverste divisjon.

Sportsrettigheter

Viaplay fortsetter å sende ligacupen og mesterskapsserien

Viaplay har forlenget rettighetene til å vise engelsk ligacup og mesterskapsserie. Fra kommende sesong har de også Premier League på menyen.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Fansen vet at engelsk fotball er noe for seg selv. Blandingen av ferdigheter, lidenskap, tradisjon og uforutsigbarhet gjør det til en vinner – både på og utenfor banen, sier Peter Nørrelund i Viaplay.

Mesterskapsserien er den fjerde mest sette fotballserien i Europa, og hvert år er flere enn 20 millioner tilskuere på plass på tribunene. De siste årene har store klubber som Aston Villa, Derby, Fulham, Sheffield United, Newcastle, Nottingham Forest og West Bromwich spilt på nivå to.

Hver sesong rykker de to beste lagene opp til Premier League, og den tredje opprykksplassen blir avgjort i en kvalifisering med semifinaler og finale.

Liverpool er regjerende mester i ligacupen. Der deltar samtlige 92 lag i det engelske ligasystemet, og gjennom sju runder kjemper de om å ta seg til finalen. Vinneren er sikret en plass i Uefas nyetablerte conferenceliga.

Powered by Labrador CMS