Teknologidirektr fra 1. november 2018

MEDIEFOLK:

Heidrun Reisæter slutter i NRK

NRKs teknologidirektør begynner i ny stilling som teknologidirektør i Nav.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter fire år i rollen som teknologidirektør og åtte år i NRK, går Heidrun Reisæter til ny jobb i Nav, skriver NRK i en pressemelding.

Reisæter beholder tittelen teknologidirektør i sin nye stilling.

– Etter 20 år i mediebransjen har jeg i det siste kjent på nysgjerrighet rundt hvordan mine erfaringer vil kunne anvendes på et annet område, sier Reisæter i pressemeldingen.

– Da muligheten i Nav dukket opp, ble jeg så engasjert at jeg har valgt å ta steget over i noe nytt selv om jeg fortsatt har stor kjærlighet for NRK og oppdraget vårt. Nå gleder jeg meg til å få bruke alt jeg har lært om digitalisering og teknologiledelse til beste for et annet viktig samfunnsoppdrag – å sikre gode velferdstjenester til Norges innbyggere.

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen skryter av teknologidirektøren hun nå mister.

– Heidrun overtok ansvaret for teknologi, publikumsprodukter og produksjon i en svært viktig periode for NRK. Som teknologidirektør har hun stått i sentrum for noen av de største endringene vi har opplevd. Jeg er svært takknemlig for at hun har bidratt til å profesjonalisere og modernisere NRK og vil ønske henne lykke til med nye og viktige utfordringer i Nav.

Stillingen som ny teknologidirektør i NRK vil bli lyst ut i løpet av høsten.

Powered by Labrador CMS