Styreleder i Resett, Monica Staff, sier de allerede har kuttet kostnader.
Styreleder i Resett, Monica Staff, sier de allerede har kuttet kostnader.

Str

Resett-styreleder om veien videre: – Dette skal gå bra og vi har allerede redusert kostnadene

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mandag morgen ble det avholdt generalforsamling i Resett. Styreleder i Resett, Monica Staff, bekrefter overfor Journalisten at Jon Bingen enstemmig ble valgt som nytt styremedlem. Bingen erstatter Christian Mikkel Dobloug som trakk seg fra styret for to uker siden.

– Bingen har tidligere sittet i styret i Klassekampen, og har akkurat den kompetansen vi er ute etter. Styret ser med stor optimisme på veien videre for Resett. Kostnadskontroll, relevans, og kvalitet, blir viktige stikkord fremover, sier Staff.

Bingen er fra Fredrikstad og er både styreleder og eier i forlaget Xenophon.

Lurås fikk sparken

Det har vært turbulent i Resett den siste tiden. Som Journalisten tidligere har omtalt, har ikke redaktør Helge Lurås ønsket å svare på om han har fått beskjed om å fratre sin stilling.

Samtidig har styret mottatt varsel mot Lurås' samboer, Shurika Hansen.

VG kunne i helgen avsløre at Resett har lønnet trygdemottakere i Thailand og Filippinene, og etter styremøtet mandag skrev Lurås til VG at han er blitt avskjediget på dagen.

Staff sier til Journalisten at styret nå har ryddet opp i utbetalingene til bidragsyterne i utlandet, og at konkurs ikke lenger er sannsynlig.

Hun vil ikke kommentere Helge Lurås' avskjedigelse.

– Mer interessant

– Jeg vil si at med nytt styre og nytt mannskap vil det antageligvis være mer interessant for eksisterende og nye aksjonærer å investere i prosjektet. Dette skal gå bra og vi har allerede redusert kostnadene, understreker hun.

Tidlig mandag morgen meldte også VG at SIAN-leder Lars Thorsen stilte på generalforsamlingen som fullmektig for Shurika Hansen.

– Hvordan var det å ha en representant fra SIAN med på møtet?

– Det har jeg ingen kommentar til, sier Staff.

Powered by Labrador CMS