Henrik Østensen Heldahl går fra NRK til Nationen.

Henrik Østensen Heldahl blir fast ansatt som politisk journalist i Nationen

– Bred kunnskap og innblikk i både norsk og internasjonal politikk.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nationen ansetter Henrik Østensen Heldahl (27) som politisk journalist, melder avisa selv i en pressemelding.

Heldahl har en master i statsvitenskap og kommer fra jobb som multimediajournalist i NRK Nordland. Han har også i flere år jobbet som journalist og kommentator i AmerikanskPolitikk.no og vært programleder for podkasten Ampolcast.

– Østensen Heldahl er en kunnskapsrik journalist som har bred kunnskap og innblikk i både norsk og internasjonal politikk. Med han på laget skal Nationen styrke sin posisjon innenfor politisk journalistikk. Hans bakgrunn og blikk fra et distriktsperspektiv og evnen til å se politikk også utover landets grenser, vil gjøre journalistikken vår relevant og ikke minst svare på vår visjon om å gjøre landbruk, matproduksjon og bosetting i hele landet viktig for alle, sier nyhetsredaktør Svein Ove Hansli i meldingen.

Avisa ansetter også Bendik Mørk Jørgensen (32) i fast stilling som redaksjonell utvikler, etter at han har hatt stillingen i en prosjektperiode.

Samtidig henter avisa journalist Sigurd Lein Hernes (24) som ny vikar. Hernes kommer fra et vikariat i Adresseavisen og har også vært innom Trønderavisa.

Henrik Østensen Heldahl, Sigurd Lein Hernes og Bendik Mørk Jørgensen.
Powered by Labrador CMS