Inger-Lise Hansen får nye lederoppgaver i NRK.
Inger-Lise Hansen får nye lederoppgaver i NRK.

MEDIEFOLK:

Inger-Lise Hansen blir ny NRK-redaktør på Sørlandet

– Jeg gleder meg til å samle troppene i NRK Sørlandet.

Publisert Sist oppdatert

NRK kan i dag fortelle at Inger-Lise Hansen blir ny distriktsredaktør i NRK Sørlandet.

Hansen har lang fartstid i NRK. Hun har tidligere vært nyhetssjef på Sørlandet, og har de siste sju årene jobbet både som digital reportasjeleder og som digital utviklingsleder i region sørøst. Hansen har også fungert som distriktsredaktør på Sørlandet i to ulike perioder. Før hun kom til Sørlandet jobbet hun 14 år i NRK Sporten som vaktsjef og prosjektleder.

– Jeg gleder meg til å samle troppene i NRK Sørlandet. Med god trivsel skal vi sammen fortsette å skape resultater ved å lage journalistikk vi kan være stolte av, sier Hansen i en pressemelding – og legger til:

– Mediehusene er i stor endring, strategiene peker tydelig mot det digitale og det å bli valgt hver dag av publikum. Med min bakgrunn vil dette i tråd med NRKs strategi, være et prioritert område.

Regionredaktør i sørøst Heidi Pleym omtaler Hansen som en ambisiøs leder som har vært i front på flere nyskapende satsinger i regionen.

– Inger-Lise har sterk digital kompetanse og stor forståelse for det mediebildet NRK konkurrerer i, og for hva som skal til for at innholdet vi lager når ut til publikum. Hun står godt i endringer, og sammen med den dyktige gjengen på Sørlandet er jeg sikker på at redaksjonen vil fortsette å levere god og viktig journalistikk til beste for publikum.

Hansen overtar etter Morten Rød som slutter som distriktsredaktør ved årsskiftet.

Regionredaktør i NRK, Heidi Pleym, skryter av Inger-Lise Hansen. – Har sterk digital kompetanse.
Regionredaktør i NRK, Heidi Pleym, skryter av Inger-Lise Hansen. – Har sterk digital kompetanse.
Powered by Labrador CMS