Jannicke Engan sier hun er kjempeglad for at hun får jobbe videre med redaksjonen.

Jannicke Engan ansatt som ansvarlig redaktør i Nationen

Får fast stilling etter å ha vært konstituert redaktør siden desember. 

Publisert

– Vi har fått til så mye bra i Nationen de siste månedene. Jeg er kjempeglad for at jeg skal jobbe videre sammen med redaksjonen, for nå skal avisa vokse enda mer, sier Jannicke Engan, ifølge en pressemelding. 

Nå er det klart at hun fortsetter som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Nationen. Hun har vært konstituert i rollen siden 20. desember. Hun fortsetter i stillingen som konsernsjef i Tun Media, som er Nationens eierselskap. 

Som Journalisten har omtalt tidligere, har Nationen ventet på ny redaktør i over et halvt år. 

– Nationen har en helt unik mulighet til å ta en større posisjon i markedet, og den muligheten skal vi benytte. Alle burde være opptatt av økt selvforsyning og matsikkerhet. Norge trenger en solid avis som ser landet vårt fra distriktenes perspektiv, sier Engan. 

Ifølge pressemeldingen er styreleder Ingrid Skogrand er svært tilfreds med ansettelsen av Jannicke Engan på permanent basis. 

– I perioden Jannicke har vært konstituert som ansvarlig redaktør, har hun og redaksjonen oppnådd meget gode resultater. Den digitale bruken av Nationen har økt med over 40 prosent siste halvår. Jannicke har vist at hun både har sterke ambisjoner for avisa og samtidig har gjennomføringskraft, sier Skogrand.Powered by Labrador CMS