Jørn-Christian Skoglund er død

Tapte kampen mot kreften, 41 år gammel.

Denne artikkelen er over ni år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Jørn-Christian Skoglund døde tirsdag 8. oktober, melder iTromsø. For en drøy måned siden forsøkte Skoglund å starte opp igjen i jobben som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i iTromsø, etter et lengre sykefravær.

I februar offentliggjorde han selv nyheten om at han var angrepet av kreft. Det viste seg å være en aggressiv form av sykdommen.

Skoglund startet journalistkarrieren i Troms Folkeblad på Finnsnes, skriver iTromsø. I 2004 fikk han jobben som sjefredaktør og administrerende direktør i Brønnøysunds Avis, bare 30 år gammel.

I 2008 ble Skoglund hentet til stillingen som direktør og redaktør i selskapet HTG Multimedia i 2008, med arbeidssted Bladet Tromsø. Hovedoppgaven var å ruste alle avisene i Harstad Tidende Gruppen for den nye digitale hverdagen som for alvor begynte å innta mediehusene på det tidspunktet.

I slutten av november i 2009 overtok Skoglund jobben som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Bladet Tromsø, som han døpte om til Mediehuset iTromsø kort tid etter at han var tiltrådt.

 

Powered by Labrador CMS