Julie Strømsvåg er det nyeste tilskuddet i eksternavdelingen i NRK.

Mediefolk:

Julie Strømsvåg er klar for ny jobb i NRK

Skal jobbe med vintersport.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Julie Strømsvåg har lang erfaring fra TV-bransjen. Hun jobbet i sportsavdelingen i TV 2 i nærmere 13 år, før hun meldte overgang til Viaplay i fjor vårea – og nå er hun klar for ny jobb i NRK.

Strømsvåg er ansatt i eksternavdelingen, og vil i vinter være tilknyttet NRK Sport. Videre skal hun bidra som programleder i produksjoner i andre sjangre, skriver NRK i en pressemelding.

– Jeg gleder meg stort til å få utvikle meg på andre områder jeg virkelig brenner for, samtidig som jeg får jobbe litt med sport. Det har blitt min greie. Jeg har alltid hatt et høytidsforhold til NRK og kan ikke vente med å ta fatt på nye utfordringer, sier Strømsvåg.

I vinter jobbet hun blant annet med vintersendingene til Viaplay. Til å begynne med vil hun ha en tilsvarende rolle i NRK, hvor hun skal jobbe med vinterhelgene og VM i nordiske grener.

– Vi er svært fornøyde med at store profiler av Julies kaliber velger å samarbeide med NRK. Vi vet at publikum setter stor pris på hennes jordnærhet og positive utstråling. Hun vil bli en viktig profil for oss, sier programredaktør Petter Wallace i NRKs eksternavdeling.

Avtroppende sportsredaktør i NRK, Egil Sundvor, sier i pressemeldingen at han gleder seg stort over å få Strømsvåg inn i redaksjonen.

– Dette er en ordentlig gladnyhet for NRK Sport. Julie er en sterk journalist og en svært dyktig programleder som vil bidra til å løfte våre vintersendinger, sier Sundvor.

Powered by Labrador CMS