Nettkanalen Fotball.tv kommer ikke til å dekke Qatar-VM på sine flater. Her fra lanseringen i 2019: f.v. Tor-Kristian Karlsen, Frode Lia, Thomas Aune og Aleksander Schau.

Qatar-VM

– Kommer ikke til å dekke et eneste spark på ballen i Qatar

Uaktuelt med Qatar-VM-dekning for Fotball.TV.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi trodde vi hadde vært tydelige på dette hele veien, men man kan aldri være FOR tydelig heller. Så hvis noen var i tvil: Vi kommer selvfølgelig ikke til å dekke et eneste spark på ballen fra VM i Qatar.

Det melder nettkanalen Fotball.TV på egen Twitter-profil.

Fra før har medgründer Aleksander Schau sagt tydelig fra om at han ikke tar på seg NRK-jobb med å dekke det omstridte fotballmesterskapet som går av stabelen 20. november.

Nettavisa ABC Nyheter meldte nylig at de ikke kommer til å dekke mesterskapet.

– Vi ønsker ikke å legitimere et mesterskap som er tildelt et undertrykkende enevelde gjennom korrupsjon, sa redaktør David Stenerud til Journalisten om beslutningen.

En rundspørring Journalisten har gjort, tyder derimot på at det er lite aktuelt for de største norske mediehusene å følge etter.

Selv om mesterskapet har skapt mange og lange diskusjoner internt enkelte steder:

– Det er et spesielt VM på alle mulige måter. Vi har over tid diskutert mange forskjellige varianter, og landet på at vi skal dekke VM-et som normalt sportslig. I tillegg skal vi bruke ressurser på å lage andre saker også, har reportasjeleder John Rasmussen i Dagbladet uttalt til Journalisten.

NRK og TV 2 har sammen kjøpt senderettighetene til mesterskapet, og bruker totalt rundt 100 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS