Veronika Paula Elwart blir ny NJ Student-leder.

Veronika Paula Elwart skal lede NJ Student: – Veldig spent

Vil fokusere på samarbeid mellom utdanningene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Norsk Journalistlags (NJ) lag for studenter holdt årsmøte under NJ-konferansen Gull og gråstein fredag, og valgte Veronika Paula Elwart som ny leder.

Elwart er til daglig student ved Høyskolen Kristiania. Nå tar hun over NJ Student-ledervervet etter tidligere Volda-student Hanne Sofie Økland Andresen.

Elwart er andreårsstudent ved høyskolens journalistutdanning.

– Jeg er veldig spent på å ta over som leder. Jeg er allerede leder på NJ Høyskolen Kristiania, noe som var skummelt i starten, men som har gått veldig greit. Og det samme tenker jeg kommer til å skje her også. Det er en stor rolle å påta seg, men jeg tror at det kommer til å gå veldig fint med en gang vi setter i gang med arbeidet, skriver Elwart til Journalisten.

Hun legger til:

– Jeg har et veldig godt team med meg, så jeg gleder meg til å se hva vi kan få til sammen. Jeg spesielt har fokus på å få til et større samarbeid mellom skolene!

Resten av det nye NJ Student-styret består av Renate Karlsmoen (Oslo Met), Per Lønning (Universitetet i Bergen), Iver Daaland Aase (Oslo Met), Sona Sillah (Høgskulen i Volda) og varamedlem Anita Stellander (Oslo Met).


Powered by Labrador CMS