Tomm-Espen Kroken er ferdig som programleder i P5 Hits.

Mediefolk:

Tomm-Espen Kroken forlater P5: – Så ikke lenger hva min rolle skulle være

Programleder har sagt opp jobben.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Radioprogramleder Tomm-Espen Kroken har sagt opp jobben i P5 Hits i P4-gruppen etter åtte år.

Nå vurderer han hvor veien skal gå videre, skriver han til Journalisten, og sier seg overveldet over responsen fra lyttere på sosiale medier etter at nyheten ble kjent.

Radionytt har tidligere omtalt oppsigelsen.

– Alle disse fantastiske tilbakemeldingene beviser at radio fortsatt står solid som ei påle i folks liv og hverdag, kanskje mer enn noen gang, og det at jeg får så fine «akkrediteringer» fra så mange ukjente folk, beviser nettopp dette, skriver Kroken.

Han beskriver at han og arbeidsgiver til slutt var «enige om å være uenige» om hvor veien videre gikk for hans del.

– Jeg så ikke lenger hva min rolle skulle være hos P5 når kanalen ønsker enda mer fokus på musikken, og jeg mener at man i dagens radiobilde må satse adskillig mer på innhold, som jeg brenner veldig for. Etter grundige runder så har vi avsluttet jobbforholdet med gode ord om hverandre, men at det samtidig for meg var riktig å si opp. Jeg er fristilt til andre oppdrag umiddelbart, skriver Kroken til Journalisten.

Programsjef Espen Thorpe i P5 skriver til Journalisten:

– Det er riktig at Tomm-Espen, etter åtte år som programleder i P5, har ønsket å se seg om etter nye oppgaver. Det har vi forståelse for, selv om det betyr at lytterne ikke lenger får glede av ham på P5. Tomm-Espen har vært en viktig del av den suksesshistorien som P5 er og vi ønsker ham lykke til på veien videre. Yasmin Mehmood overtar formiddagsflaten på P5 etter å ha gjort en meget god jobb på søsterkanalen NRJ. Hun er en de største talentene hos oss og vil passe perfekt på kanalen.

Powered by Labrador CMS