Mads Yngve Storvik bor selv midt i dekningsområdet til Romerikes Blad.

Mads Yngve Storvik er ny ansvarlig redaktør i Romerikes Blad

– For meg er det en drømmejobb å bidra til at Romerikes Blad er den viktigste avisa for en befolkning i kraftig vekst.

Publisert Sist oppdatert

Mads Yngve Storvik (49), tidligere toppsjef i NTB og Nationen, tar over som ansvarlig redaktør i Romerikes Blad, kunne Journalisten avsløre tirsdag morgen.

Ansettelsen ble kort tid etter Journalistens publisering bekreftet i en pressemelding fra Amedia

Storvik kommer fra jobben som partner i rekrutteringsselskapet Visindi.

– Jeg har bodd over 20 år på Skedsmokorset og for meg er det en drømmejobb å bidra til at Romerikes Blad er den viktigste avisa for en befolkning i kraftig vekst, sier Storvik i pressemeldingen.

Storvik har journalistutdannelse fra Høgskulen i Volda, ingeniørstudier fra Trondheim ingeniørhøgskole og økonomistudier fra BI.

De ansatte ble orientert på en allmøte klokken ni i dag.

Storvik har blant annet vært sjefredaktør og administrerende direktør i NTB, konsernsjef i Tun Media og sjefredaktør i Nationen. I tillegg har hanjobbet 12 år i NRK og 6 år som informasjonsdirektør i Posten.

– Med Mads får vi en leder med bred bakgrunn fra sentrale roller i mediebransjen og næringslivet. Hans erfaring og resultater fra strategisk posisjonsutvikling og vekst vil være av viktig betydning for planleggingen av Romerikes Blads videre utvikling og gjennomføringen av den, sier styreleder Morten Nilsen

Han legger til:

– Mads er en tydelig og trygg endringsleder. Han framstår som strukturert, initiativrik og gir mye tillit til sine medarbeidere. Med ansettelsen av ham kjenner jeg trygghet for at avisa er i gode hender.

Storvik tar over som leder i avisa etter Rune Bernhus som har vært konstituert i stillingen det siste året. Den nye redaktøren begynner i Romerikes Blad innen 1. mai.

Powered by Labrador CMS