Rune Bernhus konstitueres som ansvarlig redaktør i Romerikes Blad

Rune Bernhus blir ansvarlig redaktør for Romerikes Blad

Konstitueres i stillingen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Rune Bernhus (43) blir konstituert ansvarlig redaktør i Romerikes Blad, melder Amedia i en pressemelding.

Bernhus har lang erfaring fra avisa; han ble ansatt i 2007, og har vært frontredaktør siden 2014. Han har også jobbet med å starte opp Avisa Oslo.

– Jeg er strålende fornøyd med å få tillit til å lede Norges største lokalavis. Det er en strategisk svært spennende utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på. Det er en tøff tid for mediebransjen, men staben vi har nå i Romerikes Blad er ekstraordinært sterk, svært sammenspleiset, og har en motivasjon og arbeidsglede som aldri har vært bedre i min tid i bedriften. Sammen skal vi jobbe beinhardt for at Romerikes Blad ruster seg enda bedre for framtida, sier Bernhus i pressemeldingen.

Han tiltrer i stillingen 1. april.

Pål Eskås, styreleder i Romerikes Blad og konserndirektør for mediehus i Amedia, er fornøyd med konstitueringen av Bernhus.

– Rune konstitueres i første omgang til denne stillingen fordi vi i utgangspunktet stilte krav om at ny ansvarlig redaktør skulle ha redaksjonell toppledererfaring. Når det er sagt er vi veldig glade for å ha interne talenter som vil ta steget og ta den store utfordringen det er å lede Amedias største avis fra redaktørplass, sier Eskås i pressemeldingen.

– Rune har god redaksjonell forståelse, ledererfaring fra avisen og personlige egenskaper som gjør at vi har full tillit til at dette er riktig beslutning.


Powered by Labrador CMS