– Svarttrost tar både historiefortelling, lyddesign og journalistikk på største alvor, så jeg kan ikke tenke meg noe bedre sted å jobbe, sier Marte Solbakken.

MEDIEFOLK:

Marte Solbakken er ny journalist i Svarttrost

Er ansatt i en ettårig-prosjektstilling.

Publisert

I ett år skal Marte Solbakken bidra til å videreutvikle innholdet i Svarttrosts podkastkatalog, Svarttrost Dok, skriver Svarttrost i en pressemelding.

 – Marte har en kombinasjon av mange egenskaper som gjør at vi er veldig glade for å ha henne med på Svarttrost-laget. I tillegg til å ha lang journalistisk erfaring er hun en svært sterk forteller med stor musikalitet i alt hun foretar seg, sier ansvarlig redaktør i Svarttrost Produksjoner, Kari Hesthamar.

 Solbakken har tidligere i år laget podkastdokumentaren «Lillian» om Lillian Müllers for Svarttrost. 

– Svarttrost tar både historiefortelling, lyddesign og journalistikk på største alvor, så jeg kan ikke tenke meg noe bedre sted å jobbe, sier Solbakken.

 I 2022 kom Solbakken tilbake til Norge etter flere år i Los Angeles, hvor hun blant annet jobbet som prosjektleder og tekstredaktør for Apple Music.

 – Det har vært utrolig givende å vende tilbake til journalistikken etter noen år i utlandet, særlig siden jeg får jobbe med noen av de flinkeste folka i mediebransjen.

Powered by Labrador CMS