Ansvarlig redaktør, eier og styreleder Erik Waatland i Tjuefire AS - som utgir Medier24 og KOM24, er i mål med kuttene.

Medier24-eier er i mål med nedbemanning

Velger å ikke lyse ut redaktørstilling.

Publisert Sist oppdatert

Tjuefire AS, som blant annet utgir nettavisene Medier24 og KOM24, er i mål med omorganisering og nedbemanning, melder selskapet i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å ha funnet en frivillig løsning i samråd med de ansatte. Det har vært en krevende prosess for oss alle, men nå er vi klare for å se fremover. Med den nye organisasjonen sikrer vi at vi fortsatt har kraften til å levere - og innovasjonsevnen til det neste vi skal i gang med, sier konsernsjef Siss Godager-Andersen i pressemeldingen.

I den første pressemeldingen om behovet for innsparinger, publisert 6. mai, var beskjeden at selskapet hadde behov for å kutte fire årsverk. Da de ansatte i Tjuefire ble orientert onsdag om at man nå er i mål med prosessen, var budskapet at det hadde kommet inn to sluttpakkesøknader som nå er innvilget – noe Journalisten tidligere har omtalt, i tillegg er det besluttet å ikke lyse ut stillingen som redaktør for Medier24. 

Det overordnede ansvaret for både Medier24 og KOM24 vil fortsatt ligge hos Erik Waatland, som gjorde comeback som ansvarlig redaktør i forbindelse med omleggingen.

Alle selskapene i Tjuefire-konsernet fusjonerer til et selskap som nå skal hete Tjuefire. Den prosessen begynner nå.

Rett før nedbemanningsprosessen ble kjent i mai, ble det klart at nyhetsredaktør Jan Magnus Weiberg-Aurdal slutter i Medier24. Han går til ny jobb hos Riksantikvaren.

Powered by Labrador CMS