Erik Waatland og Siss Godager-Andersen er i samtaler med de ansatte om sluttpakker.

Dette er sluttpakken til Medier 24 

Vi opplever at vi har en god sluttpakke, sier ansvarlig redaktør og eier Erik Waatland. 

Publisert Sist oppdatert

For en uke siden kom det frem i en pressemelding at Tjuefire, som eier og utgir nettavisene Medier24 og KOM24, må kutte kostnader. 

Et foreløpig driftsresultat for 2023 på negative tre millioner kroner innebærer at staben må reduseres med fire årsverk. 

Sluttpakker

I pressemeldingen ble det også opplyst om at ansvarlig redaktør Cornelia Kristiansen slutter i selskapet, og at styreleder i Tjuefire, Erik Waatland tar over. Kristiansen takket nei til kun å lede Medier24. 

Kuttene blant de ansatte skal i første omgang gjøres med frivillige sluttpakker som tilbys alle ansatte. 

Konsernsjef i Tjuefire, Siss Godager-Andersen, informerer i en e-post til Journalisten at sluttpakkene innebærer arbeidsfritak med lønn i oppsigelsesperioden på tre måneder. 

I tillegg får de ansatte som søker sluttpakke et vederlag med utgangspunkt i en halv månedslønn per påbegynte år i bedriften, skriver Godager-Andersen.  

– God sluttpakke

Styreleder i Tjuefire og ny gjeninnsatt sjefredaktør, Erik Waatland, sier til Journalisten at de nå har gode samtaler med de ansatte om sluttpakkene. 

– Vi opplever at vi har en god sluttpakke, der folk får tid til å tenke seg om og å søke andre jobber. Så får vi se hva det blir til, sier Waatland. 

Ansatte kan ta med seg Mac, mobil, Airpods og eventuelt annet utlevert teknisk utstyr i henhold til avtale, informerer Godager-Andersen. 

De ansatte står også fritt til å begynne i ny jobb i fritaksperioden uten trekk i sluttpakke, og de velger selv når de ønsker å ha sin siste arbeidsdag innen to uker. 

Powered by Labrador CMS