Jon Martin Larsen, høyskolelektor i journalistikk ved Høyskolen Kristiania, etterlyser på nytt svar.

DEBATT:

Men vil redaktøren svare?

Etterlyser på nytt svar fra Journalistens redaktør.

Publisert Sist oppdatert
  • Dette er et debattinnlegg. Innlegget uttrykker skribentens egne synspunkter.

Tidligere innlegg:

Jeg ser at du, Lynn Myrdal, svarer på spørsmålet mitt til redaktøren i Journalisten der du kommer med en god redegjørelse over hvem og hva du representerer, samt forklarer hvorfor du brukte pronomenet «vi», som jeg har lest som at du representerer flere organisasjoner. Beklager. Jeg kjenner godt ulik pronomenbruk i kjønns- og seksualitetsmangfoldet, men likevel kan jeg gjøre feil. Uansett er forklaringen din nyttig og lærerik, kanskje for flere enn meg i journalistikken og spørsmålet mitt om hvem en da representerer er kanskje like relevant å opplyse og informere om.

Du gir inntrykk av å ikke tro meg når jeg i innlegget mitt omfavner tematikken i innlegget ditt, men det får så være. Jeg kjenner også til hvem du er, og at du representerer flere organisasjoner, men det var ikke poenget med mitt innlegg å adressere dette til deg. For mitt poeng var å adressere til redaktøren at vi i journalistikken må fortelle hvem ulike talspersoner representerer. 

Du kunne naturligvis gjort det selv, og listet opp organisasjonene og arbeidet du selv forteller om i ditt siste innlegg, men når det ikke står, så er jeg fremdeles nysgjerrig på hvorfor redaktøren ikke var opptatt av å fortelle oss dette. 

Jeg ønsket en faglig journalistisk debatt, og ikke en debatt om deg og ditt, Lynn Myrdal. Jeg er synlig i mange debatter om kjønns- og seksualitetsmangfold, blant annet som kommentator for M24. Men når redaktøren lot deg signere med kun «skeiv talsperson», så stoppet jeg opp og stilte spørsmål ved det i Journalisten som er et mediefaglig blad som utgis av Norsk Journalistlag.

Powered by Labrador CMS