Regionredaktør Eivind Undrum Jacobsen gratulerer Nareas Sae-Khow med ny jobb.
Regionredaktør Eivind Undrum Jacobsen gratulerer Nareas Sae-Khow med ny jobb.

MEDIEFOLK:

Nareas Sae-Khow blir NRKs nyhetsredaktør i Trondheim og Trøndelag

– Jeg er veldig opptatt av å speile hele Trøndelag og hele Norge.

Publisert Sist oppdatert

Nareas Sae-Khow (38) blir NRKs nyhetsredaktør i Trondheim og Trøndelag, skriver NRK i en pressemelding.

Med dette blir han leder for NRKs største nyhetsmiljø utenfor Oslo.

– Jeg er takknemlig for å få lov til å lede dette nye, store nyhetsgulvet her i Trondheim og Trøndelag, og for å bli valgt blant sterke kandidater. Så tenker jeg at jeg også er veldig ydmyk for det er mange kloke journalister her. Det er massevis av erfaring og rutine, journalister som jeg har jobbet lenge med og ser opp til. Å få lov til å lede dem blir et privilegium, sier Nareas Sae-Khow i pressmeldingen.

Sae-Khow får som nyhetsredaktør ansvar for det nye «nyhetsgulvet». Dette innebærer en fysisk samling av de ulike nyhetsmiljøene på Tyholt, som består av en regional undersøkende- og dybdegruppe, P3nyheter, @nrknyheter, distriktskont0oret i Trøndelag og flere av NRK P1s sterkeste nyhetsprogrammer som Dagens og Ukeslutt, skriver NRK.

– Jeg er glad for at Nareas har takket ja til denne jobben. Han vil tilføre energi og journalistisk kraft til det nye nyhetsgulvet i Trondheim, sier regionredaktør i NRK region midt, Eivind Undrum Jacobsen.

Målet er å nå ut med journalistikk til enda større deler av befolkningen, understreker regiondirektøren.

– Jeg er veldig opptatt av å speile hele Trøndelag og hele Norge. Det er en bygdegutt som står her, og landsbygda som jeg alltid heier på. Så det kommer til å merkes, sier Sae-Khow.

Sigrid Gjellan er konstituert som nyhetsredaktør frem til Nareas Sae-Khow tar over 1. april.

Powered by Labrador CMS