Morgenklubben med Loven & Co har fylt morgenflaten på Radio Norge i en årrekke. F.v. Kim Dahl, Øyvind Loven og Geir Schau.

Morgenklubben med Loven & Co

NRK: «Morgenklubben med Loven & Co» gir terningkast til show produsert av Øyvind Lovens manager

Radio Norge skal tydeliggjøre dobbeltrolle.

Publisert Sist oppdatert

Radio Norge-programmet «Morgenklubben med Loven & Co», ledet av blant andre Øyvind Loven, har ved flere anledninger anmeldt og kastet terning på humorshow satt opp på Latter i Oslo.

Samtidig er Latter-medeier og produsent Elina Krantz manageren til Øyvind Loven, og han omtaler henne som sin bestevenn på sosiale medier, omtaler NRK på nett og radio torsdag morgen. 

– Jeg tenker at Loven er inhabil. Han kan ikke anmelde shows som hans egen bestevenn og manager står ansvarlig for, slår IJ-fagmedarbeider Trygve Aas Olsen fast overfor rikskringkasteren.

– Jeg er komiker, artist og jobber med radio. Jeg er ikke journalist eller blytung anmelder. Mitt forhold til Latter, Stand Up Norge og Elina Krantz er fullstendig åpent og godt kjent. Daglig forteller jeg om ting og hendelser fra livet mitt i programmet og innimellom kaster vi en terning for moro skyld, sier Loven selv til NRK.

Redaksjonssjef Andreas Velle opplyser at de skal tydeliggjøre Lovens dobbeltrolle tydeligere i fremtiden, og understreker at Loven ikke setter terningkastet alene.

Powered by Labrador CMS