Mediefolk:

Kaja Snare er klar for nye oppgaver. – Jeg gleder meg stort til å jobbe med Norges råeste rettighetspakke innen sport.

Ung sportsveteran går fra NRK til NENT Group

Kaja Snare forlater rikskringkastingen.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Snare har allsidig erfaring som sportsjournalist, og har dekket flere store mesterskap. Hun har blant annet dekket VM på ski for Nettavisen, gjort Premier League-stoff, fulgt håndballjentene i forbindelse med OL i Rio de Janeiro og ledet sendingene i sjakk-VM i 2016 for TV 2. Det siste halvannet året har Snare dekket store mesterskap i NRK Sporten, hvor hun også har vært programleder for både sportsnyhetene i Dagsrevyen og for Sportsrevyen.

– Jeg gleder meg stort til å jobbe med Norges råeste rettighetspakke innen sport. Champions League i fotball var grunnen til at jeg ble sportsinteressert. Håndball, ishockey, golf, og mer fotball, er grunnen til at sport har blitt min lidenskap. Alt dette, og mer, får jeg jobbe med i NENT Group. Jeg ser frem til å dekke alt fra små til enorme, norske og internasjonale idrettsøyeblikk, og vil etter beste evne formidle lidenskapen hjem til norske sofakroker, sier Kaja Snare ifølge en pressemelding.

Anne Tufte, Sportssjef i NENT Group Norge er fornøyd med sin nye lagspiller:

– Med flere nye sportsrettigheter er det viktig å ha dyktige medarbeidere og det er derfor svært gledelig å få Kaja med på laget. Kaja sitter på mye kunnskap om våre rettigheter og blir et godt tilskudd til vår sportsredaksjon.

Kaja Snare starter hos NENT Group 1. september.

Powered by Labrador CMS