Shilan Ghadani overtar ansvaret for Pressens hus.

MEDIEFOLK:

Ny daglig leder i Pressens hus

Shilan Ghadani overtar lederansvaret.

Publisert Sist oppdatert

Shilan Ghadani (35) er ansatt som daglig leder for Pressens hus. Hun kommer fra stillingen som daglig leder for Tromsø Sentrum as.

 – Vi gleder oss til å jobbe med Shilan Ghadani og har latt oss imponere av hennes gjennomføringskraft og evne til å få ulike aktører til å samarbeide om felles mål. Hun har den viktige kombinasjonen av å være «hands on» og samtidig sterk strategisk, sier styreleder i Pressens hus, Per Brikt Olsen, i en pressemelding.

Ghadani har også bakgrunn fra Forsvaret hvor hun var i fem år som befal og logisitikkansvarlig. 

– Det er med stor glede jeg tar over stillingen som daglig leder i Pressens hus - en perle av de sjeldne i Oslo sentrum. Jeg ser fram til å få være en del av husets utvikling og skape en myldrende møteplass for bransjen og byen, sier Ghadani i pressemeldingen.

Stillingen som daglig leder for Pressens hus er tilknyttet Institutt for journalistikk.

 – Med Shilan Ghadani har vi fått en leder med gründeregenskapene Pressens hus trenger. Vi er fortsatt i en tidlig fase med å utvikle lokalene og visjonen om å være et samlingsted for kunnskap og debatt om medier og journalistikk, sier Siri Skaalmo, daglig leder IJ.

Ghadani tiltrer i høst og IJs Mai Simonsen vil fungere som daglig leder inntil videre. Ghadani overtar jobben etter Guro Istad, som har gått til en ny stilling hos Media City Bergen.

Shilan Ghadani, sammen med (f.v.) Siri Skaalmo (IJ), Per Brikt Olsen (styreleder i Pressens hus) og Elin Flodberghagen (styremedlem i Pressens hus)
Powered by Labrador CMS