Skal man tro programlederne i OA-podkasten På ekte, er det flere med som ikke lar seg påvirke av «ring på fing» på Skup-konferansen. Bildet er fra Skup-konferansen i 2022.

Skup 2024

OA-journalister om Skup: – Mister litt troen på menneskeheten 

– Ring på fing, det spiller ingen rolle når man er på konferanse, sier OA-journalist om nachspielet på Skup-konferansen. 

Publisert Sist oppdatert

I Oppland Arbeiderblads podkast På ekte, ble det snakk om årets Skup-konferanse i episoden som ble publisert forrige uke.

Ifølge programbeskrivelsen tar podkasterne i programmet, Hanna Reppen Kvikstad, Bardha Konjuhi og Marthe Stenberg, opp store og små utfordringer i samfunnet, nesten helt uten filter.

Ring på fing

– Man mister litt troen på menneskeheten når man ser så mange idioter.

Det sier video- og sosiale medieransvarlig i OA, Marthe Stenberg, når hun beskriver det offisielle nachspielet som foregikk på lørdagen under Skup-konferansen i Tønsberg.

Hele episoden er preget av en svært uformell og humoristisk tone.  

– Var det mye idioti? er oppfølgingsspørsmålet fra medpodkaster Bardha Konjuhi: 

– Ring på fing, det spiller ingen rolle det når man er på konferanse, si, svarer en leende Stenberg. 

Etter konferanse mister man troa på folk, fortsetter Stendberg, som understreker at det ikke finnes egne regler som sier at det bare er å forsyne seg når man er på konferanse.

– Mye ræl

Stenberg forteller videre at hun mistet en shuttle-buss fra Skup-hotellet i Tønsberg til hotellet hun var innkvartert på i nabobyen Sandefjord, og dermed ikke kom seg hjem før svært sent. Det resulterte i angst søndag morgen, forteller hun:

– Jeg angsta over hele situasjonen. At det var så mye ræl rundt meg. Folk er faen meg rævhøl.

Frontsjef i OA, Reppen Kvikstad, nyanser imidlertid bildet av Skup-konferansen når hun legger til at det var en interessant konferanse med mange spennende foredrag.

– Og jeg la meg ikke kvart på seks, så jeg er ikke ødelagt.Powered by Labrador CMS