Susanne Blindheim har jobbet i avisen i fullt engasjement i nesten ett år.

MEDIEFOLK:

Psykologisk.no har fått sin sjette fast ansatte journalist

Susanne Blindheim har utdannelse i både psykologi og journalistikk.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Susanne Blindheim har jobbet i Psykologisk.no siden i fjor høst. Nå er hun fast ansatt, skriver norges første psykologiske dagsavis.

– Jeg er veldig glad for at vi endelig har fått Susanne på plass i fast stilling. Hun har særdeles god teft for hva som treffer våre lesere, og hun er svært viktig for vår videre satsing, sier ansvarlig redaktør, Pål Johan Karlsen til egen avis.

Blindheim har utdanning i både journalistikk og psykologi.

– Jeg ble utrolig glad når jeg fikk tilbudet. Pål tok meg med ut for å kjøpe is, og vipps så hadde jeg plutselig fått tilbud om fast ansettelse, så det var virkelig en overraskelse, sier Blindheim, som har utdanning i både journalistikk og psykologi.

Hun omtaler stillingen i Psykologisk.no som en drømmejobb.

– Det er en utrolig flott arbeidsplass, som jeg er utrolig takknemlig for å være en del av og nå være fast ansatt i. Vi er en gjeng som jobber utrolig bra sammen, og som i tillegg kommer veldig godt overens, sier hun.

Karlsen ser glede i å kunne gjøre en fast ansettelse i det han omtaler som en ellers krevende tid for mediebransjen.

Han sier at det er viktigere enn noengang å tenke langsiktig.

– Psykologisk.no skal treffe den norske allmennheten med det aller beste og mest engasjerende lesestoffet – kvalitetsinnholdet som etterlater leseren med en opplevelse av å ha blitt litt klokere på seg selv og verden.

Powered by Labrador CMS