Sandeep Singh sendte Musikkrommet fra Øyafestivalen i fjor.
Sandeep Singh sendte Musikkrommet fra Øyafestivalen i fjor.

Sandeep Singh slutter som Musikkrommet-programleder

Anna Nor Sørensen tar over NRK-podkasten.

Publisert Sist oppdatert

Sommeren 2021 ble NRKs musikkpodkast «Musikkrommet» lansert med Sandeep Singh som programleder. Etter nesten 70 episoder er det nå offisielt at Singh har gitt seg som programleder. Han skal fortsette å jobbe i NRK, der han blant annet er programleder i humorpodkasten «Med All respekt».

– Han ønsket å slutte mens leken fortsatt var god og for å satse på «Med all respekt» og andre prosjekter i NRK. Sandeep har mange oppgaver i NRK, og kommer til å være en naturlig gjest som musikkekspert i programmet, noe han gleder seg til, sier prosjektleder og produsent Amund Grepperud til Journalisten.

Det er Anna Nor Sørensen som tar over jobben i Musikkrommet. Hun har vært tilknyttet NRK siden hun fikk sin første midlertidig kontrakt som musikkjournalist på nett i P3 i 2018. Hun fikk fast jobb i 2020 og har blant annet jobbet som programleder i P3ligaen.

– Anna er en musikkglad og engasjert person. Hun er et lysende eksempel på hva en musikkjournalist bør være: Hun elsker musikk og er også interessert i hva som rører seg i musikken, sier Grepperud.

Hun var blant de som søkte på stillingen da den ble lyst ut i 2021, men fikk den ikke da til fordel for Singh. Da de trengte en ny programleder, var Sørensen et naturlig kandidat til jobben, mener Grepperud.

Siden februar 2023 har Singh og Sørensen vekslet på å være programledere.

– Vi var veldig fornøyd med at hun fortsatt hadde lyst på jobben. Jeg er veldig glad for at hun kan satse enda mer på musikkjournalistikk ved å være programleder hos oss, sier Grepperud.

Powered by Labrador CMS