– Det blir et viktig fokus for meg å videreutvikle den kreative friheten vi har som studentradio, sier Radio Novas nye redaktør.
– Det blir et viktig fokus for meg å videreutvikle den kreative friheten vi har som studentradio, sier Radio Novas nye redaktør.

MEDIEFOLK:

Sander Jordbakke er ny ansvarlig redaktør i Radio Nova

Studentradioen har også fått ny fagsjef, nyhetsredaktør og it-teknisk sjef.

Publisert Sist oppdatert

Sander Jordbakke har tiltrådt som ny ansvarlig redaktør i Radio Nova, melder studentradioen i en pressemelding. 

Redaktøren og resten av den nye ledelsen startet i jobben i dag, 1. august, etter å ha blitt valgt av organisasjonen før sommeren. Jordbakke overtar etter Sigrid Solheim Haugen

– Sigrid og hennes gjeng har gjort en helt suveren innsats for Radio Nova det siste året. Hun har styrket kanalen ytterligere både sosialt og radiofaglig, og det er med ærefrykt jeg nå skal gjøre mitt beste for å videreføre dette arbeidet, sier han i pressemeldingen. 

Jordbakke har studert medier og kommunikasjon ved OsloMet og teater ved University of Winchester i Storbritannia. Han har vært aktiv i studentradiokanalen i to år, senest som redaksjonsleder i morgenprogrammet Frokost. 

– Radio Nova har vært en liten, men viktig brikke i norsk radiohistorie helt siden oppstarten for over førti år siden. Vi har gjennom tidene vært en kreativ lekeplass for mange av dagens etablerte profiler og konsepter. Sannsynligheten for at nye programmer og novere blir plukket opp av større aktører i fremtiden er stor basert på alle talentene som befinner seg hos oss.

Radio Nova har studioer på Chateau Neuf i Oslo og har nå i overkant av 200 frivillige medlemmer fordelt på ulike redaksjoner. 

– Det blir et viktig fokus for meg å videreutvikle den kreative friheten vi har som studentradio til å prøve, feile og utvikle oss i helt nye retninger. Novere er sultne på å lage godt innhold, og det gjør at vi har muligheten til å lage nyskapende radio.

Sammen med Jordbakke tiltrer Stian Henriksen som fagsjef, Sigrun Mollatt Thorne som nyhetsredaktør og Olutomi Okubadejo som ny it-teknisk sjef. 

Daglig leder Odd Thomassen, SoMe-sjef Thea Jonette Reinfjell, musikkredaktør Sofie Martesdatter Granberg og radioteknisk sjef Elisabeth Vesterheim Knutsen fortsetter i sine stillinger

Powered by Labrador CMS