Etter åtte år i Nordlys, har politisk redaktør Skjalg Fjellheim fått ny jobb utenfor journalistikken.
Etter åtte år i Nordlys, har politisk redaktør Skjalg Fjellheim fått ny jobb utenfor journalistikken.

MEDIEFOLK:

Skjalg Fjellheim slutter i Nordlys

– Har gjort en enorm jobb for Nordlys, sier sjefredaktør.

Publisert Sist oppdatert

Etter åtte år i Nordlys, slutter politisk redaktør Skjalg Fjellheim for å bli direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Helse Nord.

Det melder Nordlys selv.

– Skjalg har gjort en enorm jobb for Nordlys og med å sette Nord-Norge og Tromsø på den nasjonale dagsorden. Jeg skulle gjerne sett at han ble med oss videre, men ønsker han lykke til å ny jobb, sier Helge Nitteberg, sjefredaktør i Nordlys, til egen avis.

Fjellheim sier selv i en pressemelding fra Helse Nord, at han gleder seg til nye oppgaver:

– Helse Nord står midt i et krevende arbeid med nødvendig omstilling. Det er i særklasse den viktigste organisasjonen i landsdelen, med et stort ansvar for tilbud som betyr mye for mennesker i hele Nord-Norge.

Han fratrer umiddelbart som politisk redaktør i Nordlys.

– Det er vemodig. Men for meg er det nå riktig med et skifte når en ny og så interessant mulighet har dukket opp i min egen landsdel.

Administrerende direktør i Helse Nord, Marit Lind, ser fram til å få Fjellheim på plass:

– Jeg er svært tilfreds med at Fjellheim har takket ja til denne stillingen. Han har over lang tid vært en av landets aller fremste politiske redaktører, med bred og dyp innsikt i samfunnsliv og politikk, både nasjonalt og regionalt, sier hun i en pressemelding.

Kommentator Maja Sojtaric er konstituert som politisk redaktør i Nordlys, melder avisen selv.

I tillegg til redaksjonell bakgrunn fra Nordlys, NRK, Dagbladet og Fiskeribladet, har Fjellheim tidligere jobbet som kommunikasjonssjef i forskningsselskapet Norut (nå Norce). 

Powered by Labrador CMS