Ansvarlig redaktør Tom Erik Nilsen (t.v.) og påtroppende nyhetsredaktør Fredrik Kristensen.

MEDIEFOLK:

Thomas Fredrik Kristensen blir nyhetsredaktør i Kronstadposten

– Jeg har aldri hatt en slik rolle tidligere, men jeg tror jeg kan bruke mine gode egenskaper og erfaring til å løfte Kronstadposten.

Publisert Sist oppdatert

Alta-avisen Kronstadposten har ansatt Thomas Fredrik Kristensen (25) som nyhetsredaktør.

– Kronstadposten har gjort veldig mye bra og har fått et veldig godt rykte i Alta. Det skal vi fortsette med, og så skal jeg komme inn og bidra med mitt for å gjøre avisen enda bedre, sier Kristensen i en pressemelding.

Den nye nyhetsredaktørens journalistkarriere startet med sommerjobb i Altaposten i 2018, før han jobbet som tilkallingsvikar i iTromsø. De siste årene har han gjort unna journaliststudier i Bodø, og vært innom Avisa Nordland, Adresseavisen, VG og NRK.  

– Jeg tror det blir veldig spennende. Jeg har aldri hatt en slik rolle tidligere, men jeg tror jeg kan bruke mine gode egenskaper og erfaring til å løfte Kronstadposten. Jeg blir samtidig å lære veldig mye av Kronstadposten, og jeg gleder meg stort.

Ansvarlig redaktør i Kronstadposten, Tom Erik Nilsen, tror han og Kristensen vil jobbe bra sammen:

– Vi er veldig fornøyd med at Thomas skal overta rollen som nyhetsredaktør, og det er et ledd i vår videre satsing, hvor vi har mye spennende på gang framover. Thomas er også ung, og født samme året som meg, så jeg tror vi kan utgjøre et godt team.

Powered by Labrador CMS