Kjersti Flugstad Eriksen og Camilla Øvrebø Ondrckova er ansatt som nye journalister i det Bonnier-eide Dagens Medisin.

MEDIEFOLK:

To nye journalister i Dagens Medisin

Kjersti Flugstad Eriksen og Camilla Øvrebø Ondrckova er ansatt i Dagens Medisin.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Jeg er veldig fornøyd med å få to så erfarne og kompetente journalister på laget, sier ansvarlig redaktør i Dagens Medisin, Martin Gray, i en pressemelding.

Kjersti Eriksen har en fortid i blant annet Aftenposten og Norsk Sykepleierforbund, og jobber i dag som journalist i Teknisk Ukeblad.

– Jeg trives enormt godt med å jobbe i fagpressen, og etter fem år med nerding i Teknisk ukeblad skal jeg nerde i et fagfelt som jeg synes er utrolig spennende. Jeg gleder meg til å sette meg inn i masse nytt og jobbe sammen med kolleger som virker veldig trivelige, sier Eriksen.

Camilla Øvrebø Ondrckova er opprinnelig utdannet sykepleier, men har også journalistutdanning fra Volda og en fortid i Fagbladet. Nå kommer hun fra stilling som journalist i Drammens Tidende.

– Jeg søkte på jobben i Dagens Medisin fordi helsefeltet både er et utrolig spennende og viktig område å lage journalistikk på, og fordi Dagens Medisin er en seriøs aktør med høy troverdighet i dagens medielandskap, sier sier Ondrckova - og legger til:

– Stillingen kombinerer også bakgrunnen min som sykepleier og journalist, og jeg gleder meg veldig til å fordype meg i et område som angår absolutt alle.

Eriksen starter i jobben allerede 2. januar, mens Ondrckova er på plass i mars.

Ansvarlig redaktør Gray forteller at det kommer til å skje flere spennende ting i Dagens Medisin fremover:

–I 2023 er det 25 år siden første utgave av Dagens Medisin kom ut, og det må selvsagt markeres. I løpet av vinteren flytter vi til nye, og større lokaler, og på nyåret kommer nettutgaven i en helt ny drakt.

Powered by Labrador CMS