Trygve Mellvang Tomren-Berg (t.h.) overtar som ansvarlig redaktør i Energiteknikk til høsten etter Stein Arne Bakken (t.v.) , som trer tilbake etter tjue år i stillingen.

Trygve Mellvang Tomren-Berg er ny redaktør i Energiteknikk

– Overbevist om vi har funnet rett person til å utvikle fagbladet Energiteknikk, sier avtroppende ansvarlig redaktør, Stein Arne Bakken. 

Publisert Sist oppdatert

Energiteknikk kan i en pressemelding fortelle at Trygve Mellvang Tomren-Berg er ansatt som ny ansvarlig redaktør.

Han kommer fra stillingen som daglig leder i bransjeorganisasjonen Norsk Fjernvarme, der han også har vært informasjonssjef siden 2013. 

Energiteknikk er et fagblad og en nettavis for energibransjen. 

– Viktig journalistikk  

Tomren-Berg har tidligere vært journalist i NTB, blant annet som Europa-korrespondent i Brüssel.

– Det er fjorten år siden jeg ga meg som journalist, men journalisten i meg har alltid vært med meg. Derfor føles det som å komme hjem når jeg nå blir skrivende redaktør i Energiteknikk, sier Tomren-Berg ifølge pressemeldingen. 

Tomren-Berg starter den nye jobben 1. oktober, og overtar etter Stein Arne Bakken, som trer tilbake etter tjue år i stillingen.

– Aldri før har det vært viktigere med god, kritisk og kunnskapsrik journalistikk om energisystemet, som er inne i en voldsom endring, med milliardinvesteringer, økt oppmerksomhet og stadig endrede rammevilkår. Jeg gleder med til å være tett på og rapportere om elektrifiseringen og det grønne skiftet, sier Tomren-Berg ifølge pressemeldingen.

– Funnet rett person

 Avtroppende ansvarlig redaktør, Stein Arne Bakken, sier i pressemeldingen at de er svært glade for å få en slik kapasitet som Tomren-Berg med på laget.  

–  Jeg er overbevist om vi har funnet rett person til å utvikle fagbladet Energiteknikk og nettavisen energiteknikk.net videre, slik at utgiverselskapet ElektroMedia AS kan fortsette fremgangen, sier Bakken.

Powered by Labrador CMS