– Dialogen med tillitsvalgte har vært god underveis. Slik har vi funnet gode løsninger så langt, og det skal vi fortsette med, sier Lene Eltvik Vindfeld, organisasjon- og kommunikasjonsdirektør i TV 2.

Nedbemanning i TV 2

TV 2-kutt: – Fem årsverk gjenstår

Har vært en tøff høst, påpeker TV 2-direktør.

Publisert

TV 2 skal redusere kostnadene med cirka 400 millioner kroner, og varslet på et allmøte i november at det betyr at mellom 45 og 50 ansatte må slutte. Målet har vært å løse dette med frivillige avtaler, blant annet gavepensjon og sluttpakker

I dag kan TV 2 fortelle at de nesten er i mål med nedbemanningsprosessen:

– Det har vært en tøff høst og det er trist å miste gode kollegaer. I situasjonen vi står i er vi samtidig glade for at mange har funnet tilbudene om gavepensjon og sluttpakke såpass gode at de har tatt dette steget. Det er et valg vi har stor respekt for, opplyser Lene Eltvik Vindfeld, organisasjon- og kommunikasjonsdirektør i TV 2, i en e-post.

– Vi er nesten i mål og i dag gjenstår kostnader tilsvarende om lag fem årsverk. Dette skal vi finne best mulig løsninger for i januar.

Hun legger til:

– Dialogen med tillitsvalgte har vært god underveis. Slik har vi funnet gode løsninger så langt, og det skal vi fortsette med.

I forrige uke ble det klart at Nyhetsavdelingen var i mål etter at det hadde kommet 12 sluttpakkesøknader.



Powered by Labrador CMS