TV 2 og Altibox gir hverandre noen dager ekstra

TV-distributøren Altibox og TV 2 har bestemt seg for å forhandle videre på ubestemt tid. Dermed mister ikke Altibox-kunder TV 2-kanalene natt til tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Etter at det ble brudd mellom partene søndag kveld, ble kontakten gjenopptatt mandag. Utover kvelden mandag har TV 2 og Altibox fortsatt forhandlingene.

– Det er utfordrende forhandlinger, men dialogen er konstruktiv, og vi har derfor blitt enige om å forhandle videre i dagene som kommer, sier Kjetil Nilsen, direktør for distribusjon og teknologi i TV 2.

– Partene er enige om fortsette forhandlingene, bekrefter kommunikasjonsrådgiver Lars Rasdal i Altibox til NTB. Han viser til TV 2 for ytterligere informasjon.

Kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 sier til NTB at partene møtes igjen en av de nærmeste dagene, men at det ikke er satt noen frist for å komme til enighet.

– Jeg ønsker ikke å kommentere detaljene i forhandlingene. Nå ønsker vi å sette oss ned og forhandle i fred og ro i dagene som kommer. Målet er å komme til enighet til det beste for seerne, sier Dahl.

Alle Altibox-kunder sto i fare for å miste samtlige TV 2-kanaler fra natt til tirsdag. Avtalen mellom TV 2 og Altibox utløp 1. juni, men partene utsatte fristen til 20. juni for å få mer tid til å forhandle.

Powered by Labrador CMS